Stoelmassage

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt. Een stoelmassage is gericht op houding- en werkgerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken.

Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. Hierdoor wordt de drempel om mee te doen verlaagd.

 

 

 

Wat te verwachten van een stoelmassage?

 

Het effect van een stoelmassage ervaar je als zachte golven die door je lichaam, rug, armen, heupen, hoofd en nek stomen. Door gebruik te maken van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven. 

De masseur behandelt spieren die het meest te lijden hebben onder (werk) stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aanpakt.

Bij een stoelmassage zit je in een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor uw armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan zich hierdoor volledig ontspannen.

 

 

Voordelen van stoelmassage

 

 • Verhoogt de productiviteit
   
 • Toename van het zelfrespect
   
 • Vermindering van ziekten gerelateerd aan spanning
   
 • Minder ziekmeldingen / verlaagt ziekteverzuim
   
 • Verbetering van het bedrijfsimago dat zich zorgen maakt over de conditie van hun werknemers